NAAM

EMAIL

ONDERWERP

BERICHTRUIMTE TE HUUR

Coloured Consultancy heeft een unieke, sfeervolle locatie op een bijzonder stuk Rotterdam: het Noordereiland. Een pittoresk eilandje in de Maas, centraal gelegen in de stad, vlakbij de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Wilhelminapier en de Kop van Zuid.

Je kunt een of twee ruimtes bij ons huren per dagdeel of voor een langere periode voor vergaderingen, presentaties, trainingen, coaching, therapie, mediation, atelier of als kantoor/werkruimte. De Grote CoCon kan maximaal 20 personen herbergen en de Kleine CoCon maximaal 10 personen. Bij mooi weer is in overleg ook de tuin te benutten. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de pantry met faciliteiten. Er zijn diverse tafelopstellingen mogelijk en standaard kan er gebruik worden gemaakt van wifi, flip-over, whiteboard en beamer.

Op het Noordereiland is voldoende (gratis!) parkeergelegenheid. De locatie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Contact
Neem voor meer informatie, advies op maat en prijzen contact op met ons op 010 – 481 58 36 of info@colouredconsultancy.nl.