Wij zijn professionals die ons richten op de oplossing van uw problemen rond conflict, overlast en communicatie. Of het nou in uw buurten is waar uw huurders of burgers wonen of op uw eigen werkvloer. Door 25 jaar ervaring met uitvoering, training, coaching en advies op het gebied van verstoorde woon- en werkrelaties, kunnen wij u behalve vanuit passie, met visie, kennis en kunde helpen. Voor ons is de aanpak van conflict en overlast op de woon- of werkvloer een kunst geworden, waardoor wij meer kunnen bieden dan de geijkte aanpakken en ideeën. Wij staan klaar voor u, zoals voor de vele opdrachtgevers die u voor gingen: gemeenten, woningcorporaties, instellingen en organisaties door heel het land.

Coloured Consultancy (CoCon) is in 1991 door Fica Djohani opgericht als bureau voor projectmanagement, advies en training in multi-etnische woon-, werk- en leersituaties.

CoCon heeft zich in haar 25-jarig bestaan ontwikkeld tot een expert op het gebied van de aanpak van woonoverlast door middel van dialoog, specifiek in de vorm van Buurtbemiddeling en JOLO Jongerenbuurtbemiddeling. CoCon staat in deze segmenten bekend als pionier, specialist, deskundig, innovatief en ervaren.